Opgeknapte oude meubelen / www.zukiniwoonloods.nl
 

Besdrijfsuitje?

Op zoek naar een hip, creatief en inspirerend bedrijfsuitje in Breda?

Dan is de workshop van Zukini Woonloods wat je zoekt. Op de stoere en inspirerende locatie loop je tussen eigentijdse meubels van Sietske. Pareltjes noemt zij ze, pareltjes die Sietske van Boxtel vindt tijdens haar vele zoektochten op buitenlandse brocantes. De oude meubeltjes geeft Sietske een nieuwe, eigentijdse look.

 
IMG_4562.JPG

Zin om samen met je collega’s deze speciale techniek onder de knie te krijgen? Neem een tafeltje of kastje van zolder mee en geef deze een nieuwe look. Een creatieve workshop die wordt gegeven in Sietske haar atelier.

En wat is er nou leuker om na een geslaagde middag een blijvende herinnering mee naar huis te nemen of misschien kan jullie kantoor wel een mooie eyecatcher gebruiken?!

 

 
IMG_4606.JPG

Er is nog veel meer mogelijk Hebben jullie geen op te knappen meubel of accessoire voorhanden? Dan kan jullie creatieve uitje worden uitgebreid met een bezoek aan de kringloop. Hier krijgt iedere deelnemer een klein budget om te speuren naar zijn meubel of accessoire.

Een uitgebreide lunch of een ‘thee uit de tijd’? Bij Zukini Woonloods wordt jouw wens op ludieke wijze mogelijk gemaakt en geserveerd.  Sietske tovert haar woonloods met gemak om tot een gezellige huiskamer waar je met elkaar kunt genieten van allerlei lekkers verzorgd door het Bakatelier op een hippe, inspirerende plek.

 

Voor informatie over een bedrijfsuitje op maat, vul onderstaande gegevens in.