Opgeknapte oude meubelen / www.zukiniwoonloods.nl
 
Atelier oude en antieke kasten opknappen

Zukini Woonloods Atelier

In het atelier van ZukiniWoonloods wordt dagelijks hard gewerkt om prachtige en originele kasten te vervaardigen en op te knappen.Wij leveren maatwerk en dat wordt door onze klanten erg gewaardeerd.

Het is dan ook geen enkel probleem om hang- en legfaciliteiten in de kasten te maken. Wij kunnen kasten verhogen of juist verlagen.WIj vervangen spiegels voor houten panelen en voeren reparatiewerkzaamheden uit.

 
oude kast

Verftechnieken

In ons atelier voorzien wij kasten uit onze webshop of uw eigen bezit  van een nieuwe look. Wij beheersen verftechnieken waarmee de meubelen een gewenste antieke look of het doorleefde karakter behoudt. Oude kasten krijgen een metamorfose en een hele andere uitstraling.

Lees verder...

 
oude kast, nieuwe look

Afwerking van jouw unieke kast

De kast word grondig schoongemaakt, voorbewerkt en ontdaan van hang- en sluitwerk voordat ze voorzien worden van een grondverflaag. Ook inspecteren wij op houtworm, boktor en ander gespuis. Wij behandelen dit met de juiste milieuvriendelijkemiddelen.

Vervolgens worden alle technische onderdelen van de kast nagelopen en indien nodig gerepareerd. De afwerking van onze kasten gebeurd doorgaans met een verftechniek waarbij er 2 tinten verf gebruikt worden. De onderlaag komt  subtiel terug in de toplaag en legt accenten op het karakteristieke aspect van de kast.

Wij hebben de kennis, kwaliteit en ervaring in huisom diverse verftechnieken toe te passen. Voor voorbeelden van kasten met de “Zukini-stijl” kunt u kijken bij gerestylde meubels.