Opgeknapte oude meubelen / www.zukiniwoonloods.nl
 
Kom in de antieke kast

Kom in de Kast!

Ben jij op zoek naar een inspirerende ruimte om je woonaccessoires te laten zien én te verkopen? Kom dan in de kast van Zukini Woonloods! Wij zoeken creatieve ondernemers/sters die de stijl van Zukini kunnen aanvullen.

 

Van idee tot uitvoering

Het concept 'Kom in de kast' is ontstaan in het creatieve
brein van Sietske van Boxtel, eigenaresse van Zukini Woonloods, en Susan Lambeck, collagekunstenares en communicatie-adviseur. Twee ondernemende vrouwen die overlopen van ideeën. Maar ook van mogelijkheden. Met de kennis en ruimte die wij beschikbaar hebben, zijn we ook jou graag van dienst! Maar we staan ook open voor jouw feedback, zodat het concept uit kan groeien tot een succes.

 

 

Wat past er in de kast?

Bij Zukini Woonloods verkopen we tweedehands meubelen en
accessoires waarmee we onderscheidend willen zijn en op willen vallen. Onze trefwoorden: retro, vintage, eco, fairtrade, handgemaakt, kleurrijk,  en
hergebruik.

Passen jouw producten in deze stijl? Dan is het zeker de moeite
waard om verder te lezen! Wij denken bijvoorbeeld aan kussens, schalen, kleden,schilderijen en lampen. Wat past er niet in de kast? Kleding en sieraden zijn leuk, maar vallen buiten het concept. En meubels heeft Zukini al in overvloed...

 

De webshop

Zukini Woonloods wordt steeds beter bezocht, maar zit niet
op een A-locatie. Daarom bieden we je naast een ruimte in de kast, ook plaats in de Zukini webshop. Zodat ook daar je producten nog beter gevonden kunnen worden!

 

 

Hoe kom ik in de kast?

Via onderstaand contactformulier kom je met ons in contact.
Vergeet niet om je website of andere bron te vermelden waar we kunnen zien wat je aanbiedt. We bekijken of het past bij Zukini en nemen contact met je op. Heb je eerst vragen of wil je de exacte voorwaarden ontvangen? Geen probleem. We sturen het graag naar je toe!

 

Contactformulier